Vänner

Hos våra Vänner tas du lika väl om hand som hos oss. De erbjuder kunskap, engagemang och personlighet. Vi hjälper dig gärna att boka så ökar chansen att du får en liten överraskning eller lite rabatt på maten

Gediget hemtrevlig atmosfär

Vår filosofi är att god mat skapas av människor som brinner för råvaran, hantverket och naturen. Mat utan genvägar och som lagas från grunden. I vårt kök kokar vi våra egna fonder, bakar vårt bröd, gör vår egen pasta, tillverkar vår egen glass. Vi har en passion för det vällagade och när råvarorna är förstklassiga.

Det sanna italienska köket

Målet med restaurangen har alltid varit att servera det sanna italienska köket, riktig italiensk mat som är lagad på traditionellt vis med fina italienska ingredienser
La Locandiera

Förstklassig thailändsk restaurang

Jungle Thai är en förstklassig thailändsk restaurang med en fascinerande och exklusiv miljö.Maten vi serverar ger fantastiska smakupplevelser och tonvikten läggs på det thailändska köket.

Glöm prestige och prestation!

Yoga är till för alla och är en individuell upplevelse. Anpassa yogan utifrån var du är just nu, din kropp och vilka dina förutsättningar är – Det är dina val. Kombinationen mellan djupandning och övningar som ger balans, smidighet och styrka ger dig en balans i kropp, tanke och själ.